Nyelv: culture crane
 
Culture Crane
 
Culture Crane

Rólunk

Miért érdemes a Culture.Crane-t választani?

Mert használatával egyszerűbbé és hatékonyabbá válik a teljes ügyfélmenedzsment, az értékesítés folyamatától egészen a hűség jutalmazásáig.

Egyedi CRM rendszerünk lehetővé teszi, hogy közönségét minden eddiginél mélyebben megismerje, így személyre szabott üzeneteket küldhet nekik, valódi élménnyé varázsolva számukra a teljes folyamatot. Mi a program-, a szolgáltatás- és a márkaélmény együttesét tekintjük a kapcsolatépítés fő elemeinek, ugyanakkor szemléletünkben a fogyasztói elégedettségé a főszerep.

Mit nyerhet a Culture.Crane-nel?

HŰSÉGES

KÖZÖNSÉGET


Akik érzik, hogy megértik és megbecsülik őket, hosszú távon pedig ezáltal válhatnak elkötelezett támogatókká, közösségépítő patrónusokká.

HATÉKONY

KOMMUNIKÁCIÓT


Mely során a célzott és személyre szabott tartalomnak köszönhetően a hírlevelek megnyitási és átkattintási aránya a sokszorosára nő.

ÉRTÉKES

MUNKAIDŐT


Melyet munkatársai takarítanak meg a funkciók, automatizmusok, egy helyen elérhető információk és kimutatások által.

TANÁCSADÓI

SZOLGÁLTATÁST


Melynek keretében kultúramarketing és közönségmenedzsment szakértőink rendelkezésre állnak a stratégiai tervezéstől a megvalósításon át, egészen az értékelésig.

Szolgáltatásaink

Culture.Crane Basic

és Plus rendszer


Kulturális közönségmenedzsment rendszer meghatározott modulokkal és funkciókkal, alap- és emelt szinttel.

Egyedi, személyre

szabott rendszer


Speciális igényekre formált funkciók, folyamatok, egyedileg fejlesztett modulok lehetőségével.

Szakmai

konzultáció - audit


Helyzetfelmérés, diagnózis, tervezés, stratégia és kivitelezés.

Szakértőink a rendszer mögött

Csapatunk tagjai a területeik specialistái, így partnereink számára széles körű, biztos szakmai támogatást nyújthatunk. Kultúrmarketing szakértőink munkáját saját fejlesztői- és adatvizualizációs csapat segíti, míg az operatív szolgáltatást projektmenedzserek és dedikált ügyfélszolgálat biztosítja.

HUSZICS GYÖRGY

ügyvezető igazgató

BODNÁR JÓZSEF

ügyvezető igazgató

KOVÁCS ÁGNES

kulturális divízióvezető

HERDICS ÁKOS

vezető adattudós

NÉMETH SZABOLCS

CRM & IT support vezető

FEJÉR ÁGNES

customer support

Carbon.Crane

A Carbon.Crane a marketing karbonlábnyomának minimalizálására létrehozott szakértői csapat. A projekteken együtt dolgoznak fejlesztő, adattudós és marketingszakértő kollégáink, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk, amelyek a karbonlábnyom csökkentését a marketingaktivitások hatékonyságának megőrzése, vagy akár növelése mellett teszik lehetővé.


Felfedezem

Business.Crane

Van egy üzleti problémád? Hozd el nekünk, mi az adattudomány, a technológia, fejlesztés és az adatvezérelt marketing eszközeivel mutatunk rá megoldást! Nálunk minden adatból indul és abban is végződik, így az üzleti sikereidet is pontos számokban mutatjuk meg.


Felfedezem

Hírlevél

Szeretne e-mailben értesülni legfrissebb híreinkről? Iratkozzon fel alább, és kérje hírlevelünket!

newsletter.email_error