Nyelv: culture crane
 
Culture Crane
 
Culture Crane

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy az adavezérelt, személyre szabott közönségmenedzsment erősíti a lojalitást és vonzza a látogatókat. A kutatásaink során szerzett, kulturális iparági tapasztalataink és marketingfókuszú IT-szolgáltatásunk révén innovatív, közösségépítő megoldásokkal támogatjuk a kultúrával foglalkozó intézményeket.
Örömmel segítünk Önnek is közönsége hatékony aktivizálásában és bevonásában!

Ismerjen meg minket!

CULTURE.CRANE KÖZÖNSÉGMENEDZSMENT RENDSZER

Kultúraspecifikus közönségmenedzsment rendszerünk minden szükséges információt egy helyre csatornázva, minden adatot kategorizálva, aktualizált adatbázisban tesz elérhetővé szegmentálásra, ami lehetővé teszi a személyre szabott kommunikációt és a maximalizált fogyasztói élményt. Azzal, hogy a rendszer az adatokat feldolgozva vizualizálja, segíti a döntéselőkészítést, az automatizált folyamatok révén pedig hatékonyságot biztosít. Válassza az igényeinek megfelelő terméket!

FELHŐALAPÚ, FELHASZNÁLÓBARÁT RENDSZER

A Microsoft Dynamics rendszerét fejlesztettük tovább kulturális igényekre. Az eredmény: felhasználóbarát kezelőfelület, folyamatosan frissülő megoldások, maximális biztonság.


ÖSSZESÍTETT ÜGYFÉLPROFIL, SZEGMENTÁLÁS

Célcsoportképzést és -elemzést végzünk integrált közönségadatok alapján - egyedi nézetek, mentett szűrési feltételek, automatikus frissítés.


TARTALOMALAPÚ HÍRLEVÉLRENDSZER AUTOMATIZÁCIÓ

Személyre szabott hírlevélblokkok, egyetlen kattintással létrehozható hírlevélvariációk, retargeting, automatikus értesítések, A/B testing.


RIPORTOK, ADATVIZUALIZÁCIÓ

Operatív- és menedzsmentszintű kimutatások, trendek és elemzések könnyen átlátható, exportálható formában.

ÜGYFÉLÉRTÉK-MUTATÓ

Intézményspecifikus, súlyozott szempontok alapján megmutatjuk, kik a legértékesebb ügyfelei.


SKÁLÁZHATÓ, SZEMÉLYRE SZABHATÓ TERMÉKEK

Igény szerint választható alap és emelt szintű kész megoldás, vagy egyedi igényekhez kialakított rendszer


HŰSÉG- ÉS TÁMOGATÓI PROGRAMOK

Automatizált motivációs modult kínálunk B2C és B2B ügyfelek kezelésére.


LEAD-MENEDZSMENT

Folyamatkövetés, feladatkezelés, emlékeztetők, célok és eredmények – mindez egy helyen

Partnereink

Akik már ismerik a Culture.Crane közönségmenedzsment rendszer előnyeit.

Culture.Crane blog

 

Megújult a CRANE

Három üzletág, új arculat és megújult digitális ökoszisztéma A 2005-ben indult reklámügynökség a jövőben adatvezérelt technológiai megoldásszállítóként folytatja. Az állandóságot a hatékonyság-központú gondolkodás jelenti, amivel a három üzletág más-más célcsoport mérhető sikereit támogatja. A Business.Crane viszi tovább a hagyományos, adatvezérelt marketing tevékenységet. Az üzleti problémákat az adattudomány, a technológia, az IT fejlesztés és az adatvezérelt marketing eszközeivel megválaszoló csapat jellemzően olyan projekteken dolgozik, amelyek felhasználói és fogyasztói adatokból indulnak és abban is végződnek, így az ügyfelek üzleti sikereit pontos számokban mutatják meg. A Culture.Crane csapatának kultúraspecifikus közönségmenedzsment rendszere minden szükséges ügyfél információt egy helyre csatornázva, egy egységes adatbázisba rendezve, különféle ismérvek alapján szegmentálva a célcsoportokat biztosítja a személyre szabott kommunikációt és a maximalizált fogyasztói élményt. A CRM rendszer 2016 óta számos hazai kulturális intézmény sikeres és hatékony adatalapú döntéselőkészítését és működését támogatja, és hamarosan nemzetközi piacokon is debütál. A tavaly útjára indult Carbon.Crane célja a karbonsemleges marketing. A csapat megoldásai úgy csökkentik a marketing kampányok karbonkibocsátását, hogy azok hatékonysága nem csökken! Az AI alapú eszközökkel a marketingcsapatok felmérhetik kampányaik CO2e kibocsátását, beazonosíthatják a csökkentési lehetőségeket és javíthatják a kampányok hatékonyságát – egyszerre. „Ritka az, amikor az ügynökségi világban minden úgy alakul, ahogy azt eltervezik, velünk pedig ez történt. Sok munkával, […]

 

Az európai színházak vállalják, hogy 2030-ra klímasemlegesek lesznek

25 európai ország nagy színházai ígéretet tettek arra, hogy 2030-ra legalább nullára csökkentik szén-dioxid-kibocsátásukat az Európai Színházak Tanácsa (ETC) által koordinált terv részeként, amely egy „tudatosabb, figyelmesebb és igazságosabb jövőt” teremt. A vezető európai színházak ambiciózus ígéretet tettek szén-dioxid-kibocsátásuk teljes felszámolására a következő évtizedben. Az Európai Színházak Tanácsa (ETC) hálózatába tartozó 25 ország 46 színháza tett ígéretet  arra, hogy 2030-ra klímasemlegessé válik – hangsúlyozva, hogy az épületeikben és a színházi produkcióikban változtatásokat hajtanak végre. Ez egy „zöldebb, fenntarthatóbb és tudatosabb jövő” létrehozását célzó széles körű terv része. „Mi, európai színházak elkötelezettek vagyunk ökológiai lábnyomunk mérése, megértése, csökkentése és ellensúlyozása iránt, azáltal hogy európai szinten vállaljuk a tájékoztatást, mozgósítást és elősegítjük a legalizálást” – áll a színházak új Fenntarthatósági Kódexében (Sustainable Action Code for Theatres). „A színházak sok ember elérésére képesek a társadalomban, kulturális eszmecserét kezdeményezhetnek és aktivizálhatnak. A Covid-19 válságot követő „helyreállítási tervünk” középpontjában egy jobb és méltányosabb jövő megteremtése áll, amelynek fontos szempontja a klímaválságra gyakorolt hatásunk csökkentése.” Ez az első ilyen ígéret a színházi szektor részéről, amely az Európai Unió vállalásánál is merészebb: az ígéretet szerint az EU 2030-ig legalább 55%-kal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást az 1990-es szinthez képest. A 8 lépéses terv A Színházak Fenntarthatósági Kódexe szerint az ETC […]

 

„A Csokonai a nemzetközi művészeti áramlatokkal termékeny kapcsolatot ápoló, nyitott, innovatív alkotóközösség”

  Gemza Péter a Csokonai Színház igazgatója   A Csokonai Színház épülete felújítás alatt van, tavaly óta több helyszín között oszlanak meg az előadások – ez mind a produkciósoktól, mind pedig az előadóművészektől nagy rugalmasságot és odafigyelést kívánt. Hogyan lehet egy ilyen helyzetben összetartani és motiválni a társulatot, sőt, készülni az évadra és nyárközepi premierrel is előállni? Nem tagadom, nehéz volt számunkra az elmúlt két év, hiszen 2020 augusztusában költöztünk ki a több mint 150 éves történelmi épületből. Valóban különböző ideiglenes játszóhelyek között ingázott a társulat, de ami még fontosabb, a társulattal együtt a közönség is. Felemelő volt látni, hogy a nézőink érezték és értékelték azt, hogy milyen erőfeszítést kíván ez a társulat minden szegmensétől: a műszaki dolgozóktól az adminisztráción keresztül egészen a színművészekig. Ez az összefogódzkodás tette lehetővé, hogy megszülessen többek között a Highlights of Hungary díjra jelölt, vitrinszínházi Hamlet, illetve idén nyáron egy szabadtéri Varázsfuvola-előadás is.   A Csokonai Színház két állandó helyszínnel bővült idén – melyek ezek és mivel egészítik ki a színház portfólióját? 2021 szeptemberétől került a Csokonai Színház kezelésébe a Nagyerdei Szabadtéri Színpad, amely több mint ezerfős nézőterével Debrecen nyári kulturális életének egyik legfontosabb színtere. Az idei nyár volt az első, amikor a színpadot már […]

Hírlevél

Szeretne e-mailben értesülni legfrissebb híreinkről? Iratkozzon fel alább, és kérje hírlevelünket!

newsletter.email_error